reede, juuli 25, 2008

Oh Jumal

Mul on tegelikut yks poolik sissekanne m2lupulgal ootamas, aga kuna eile mu m6ttek2iku pisut h2iriti, siis j2i see m6te katki ja j2tkan m6nel teisel p2eval...

Eniveis, sain mina t2na viiska, kuid pisut kurja ja vinguva scr2pi, ma nimetan asju nii nagu mulle mulje j2i... Yhes6naga, neiu minu orkuti listist saatis teate, mille tuumaks oli lause " Ma kohe kindlasti ei taha ühineda sinu kommuuniga, mis on loodud sinu blogi ülistamiseks. Palun ära saada rohkem kutseid."

Ok, iseenesest nagu viisakas palve ei ole midagi 6elda, aga minu analyysiv loomus ei j2tnud mind kylmaks. K6igepealt mind hakkas huvitama, et mis see ylistus 6igupoolest on? Kui Teile tuleb koju kysimustik ja kysitakse kas olete Postimehe j2rjepidev lugeja ja te vastate jaatavalt ja palutakse, et oleksite n6us oma nime ja n2oga seda kinnitama, siis ma ei nimetaks seda millegi ylistamiseks. K6iki kirjanikke, k6iki ajakirju huvitab, kes on nende lugejad. See on t2iesti loomulik. Mina saan p2evas u 3-4 kommuuni kutset & jumala eest, kui mulle tundub, et see pole miskit minu jaoks, siis kustutan kirja ja mu p2ev l2heb r66msalt edasi.

See scr2pp oli reaalsuses pisut pikem, kes ma olen, kas me oleme r22kinud, siis see vinguv vahepala ja l6ppu ports viisakust. Mul tekkis selline kysimus, kui mina n2en ajakirjas ploomimahla reklaami. Ja ai rsk ma vihkan ploomimahla ja ma ei osta seda mitte kunagi, siis ma ei saada ju toimetusse kirja. "Tere, olen Kadri Luik, teate mulle ei meeldi ylistav ploomimahla reklaam, 2rge pange seda enam ajakirja"

Kallis inimene, kui Sulle miski ei meeldi, siis orkutis on v6imalus inimesi kustutada oma listist. Kui sa v6tad mingi paketi, liitud internetiga, siis tuleb kaasa ka asju, mis sulle ei meeldi. Minu kutse pole b2nner, mis vilgub r2igelt su silme eest, kui sa yritad just interneti panka sisse logida. See oli yhekordne yleskutse, neile, keda huvitab... Ma ei hakka 500 inimese hulgast yhekaupa nimesi v2lja noppima, keda ma arvan, et see v]iks h2irida.

Ilmselt Neiu minu blogi ei loe, suhtumisest v6is seda j2reldada, aga ma ytlen siiski, kasuta oma armast aega suuremateks tegudeks, kui pikkade v6ltsviisakustega ylepillutud scr2ppide vorpimiseks. Maailmas on miljon asja, mis meile ei meeldi, aga ebameeldivatele asjadele ei panusta ma yhtki sekundit, need lihtsalt ei huvita ega eruta mind... Ma saan siirast palvest t2iesti aru, aga ma ei saa aru inimestest, kel t6esti muud pole teha, kui selliste tyhipaljaste asjadega aega raisata ja oma s6numisisuga konkreetselt yle pingutada. Ma kordan veel: SEE OLI YHEKORDNE KUTSE, ja tegemist pole YLISTUSEGA.

T2nan t2helepanu eest!

1 kommentaar:

eva ütles ...

tekib küsimus, miks selline neiu, kellega pole isegi kordagi rääkinud, üldse sõbralistis on?