neljapäev, juuli 10, 2008

Ally McBeal vol2

"Kui Sa oled yksi kodus ja siis heliseb telefon- kelle nimi Sul esimesena p2he tuleb?" Just t2pselt nii lihtne ongi enda k2est kysida kas ja kes on su sydame h6ivanud.

Ally McBealis kylastab Ally psyhhiaatrit, istub seal konfis tugitoolis ja muudkui vuristab oma elust. Tema p6himureks tundub olevat, et 2kki ta ei kohtagi oma elus seda Hr. 6iget, sest oli keegi, kes justkui tundus olema Prints Valgel Hobusel, aga see unistus purunes. Midagi selles loos on tutavlikku.

K6ige hullem ongi see, kui oleme seda nii t6eliselt 6igena tunduvat kohanud, siis p2rast selle kokkuvarisemist ei oska me enam otsida v6i tahta, sest see keegi, keda me nii ootame, peaks olema veel parem kui oli see n6 k6ige t2htsam. Ja mis peamine - mitte illusioon, vaid reaalsus.

Ja kui Sa siis kohtad, vb lausa palgest palgesse kedagi, kes v6iks olla see, kes on parem kui miski varem olnu su elus, siis k6igepealt yritad leida miljon viga, siis minema joosta ja l6puks langed ahastusse, et l6puks leidsid, aga sydamel on kivi - suur ja raske kivi, mis ei lase sul armuda, mis ei lase Sul tunda j2lle seda meelik6itvat joovastust.

Sa ju tead isegi, et lihtsm on olla oma valede meeste/naistega, sest nemad ei suuda Sulle kunagi haiget teha, kui et proovida 6igega, sest kaotada on liiga palju...

Kommentaare ei ole: