reede, aprill 11, 2008

Pulmatrall

Nagu ma kuskil eelnevalt mainisin on meil siin n6 pulmakanal, paar saadet seal on v2ga huvitavad ja ilmselt myyks Eestigi turul, kui me natuke suurema rahakotiga seal oleks.

Esimene saade on sellest, kuidas abielluda tahtvad paarid panevad kokku s6pradest ja pereliikmetest koosneva tiimi, kes peavad 1 n2dalaga 5000dollarilise eelarvega korraldama paarile pulmad. Saate point ongi see, et su l2hedased kas kukutavad su pulmad t2itsa l2bi v6i vastupidi on loovad ja suudavad teha midagi erilist. Abiks tiimile on professionaalne pulmakorraldaja. Ausalt 6eldes ma ei kujuta eriti ette, kellel ma laseks oma pulmakleidi valida v kes teaks milline koht mulle abiellumiseks sobiks ... Sina lihtsalt ootad ja s6brad ja pere valavad higi tseremoonia alguseni :D

Teine saade on sellest kuidas paari mesin2dalate ajal kolitakse m6lema kraam majja, mille nad ostnud on ja tehakse n6 valmis nende koju, seda siis sisekujundaja abiga. Tavaliselt inimestel on suht erinev maitse ja m6lemad tahavad, et just nende kraam j22ks. Ja kujundaja peab siis suutma luua midagi, mis meeldiks m6lemale ja samas sobiks kokku. Palju m66blit tehakse ymber. Tglt p2ris kift, kuigi enamik inimesi tahaks oma kodu ise kujundada, teisalt on tulemused olnud v2ga head.

Kommentaare ei ole: