laupäev, aprill 19, 2008

Pornopidu

T2nasega on m66dunud minu saabumisest kuu... T2iesti uskumatu, kui kiiresti aeg lendab. 11 kuud on kyll veel j22nud, aga kyll needki linnulennult l2hevad.



Eile sain osa v2ga huvitavast peost :D Laura oli mind muidugi hoiatanud, aga omaette kogemus oli see siiski. Nimelt mingi aja tagant kohtub kamp naisolevusi kellegi kodus. Seekord siis v6ttis pereema mind kaasa yhe Bosnia neiu juurde. Rahvast oli p2ris palju, nii u 15-20 naist istusid laua ymber , j6id veini ja mahla ning n2ksisid suupisteid. U tunnike smalltalki ja siis juhatati meid elutuppa, kus ootas meid naine, kes oli kutsutud esitlema pesufirma tooteid. ( sekspesu ja hulganisi muid m2nguasju ):D Pean tunnistama, et p2ris kummaline oli 20 naispolitseinikuga sellisel yritusel osaleda, sh oma bossiga. Alustuseks m2ngiti mingit m2ngu, kus oli v6imalik saada punkte. Enda ahastuseks sain niipalju punkte, et j2in teisele kohale ja v6itjaks ostus 2 korda abielus olnud 50 naine :D Pereema lausa kisas yle ruumi: "Kadri, sa said yle 700 punkti ja sa vaatad minu laste j2rgi, sa oled vallandatud!" :D No tglt polnud asi yldse nii hull. No v2ga lihtne on saada punkte, kui kysimus on:" Kas sa raseerid end regulaarselt". Emm, no sama kui kysida kas ma pesen igap2ev hambaid, suht loogiline ju... V6i kui kysimus on, kas Sa oled kunagi k2inud oma partneriga vannis... No ilmselt on seda teinud k6ik paarid, kellel on vann, no ja kui vanni pole, siis Aura mullikas loeb ka ( kuigi isiklikult mina sinna seenelasse ei l2he). K6ik vaatasid mind imelikult ise vehkisid oma plusspunkte kirjutada kysimuste taha kas sa oled olnud yhe66suhtes, kus sa tyybi nime ei m2leta v ei tea... Iga mehe eest 10 punkti. No sealt nad k6ik ilmselt oma 300p t2is saidki :D Vabameelsus pole patt, l6tv pyksikumm kyll, aga mina pole kellegi moraalikoodeks. Igatahes peale m2ngu sai t2di minu k6rvalt, kes ilmselt tegi mulle yhistrantspordi kysimusega p2he karbi komme :D Oleks ma teadnud, et soksi saab, oleks ise ka m6ne erootilise loo rongi wc-st v2lja m6elnud, aga ma j22n siiski enda juurde, et hygieen eelk6ige, eksole :P Niisiis vaatasime ilusat pesu ja k2perdasime 10 erinevat sorti vibrasid... Rollim2ngudeks pole mendikostyymi meie peres vaja osta :D

Eilne 6htu pani mind tegelikult p2ris palju m6tlema seksi t2htsusele suhetes. Mis seal salata, sa ei saa suhet sexile yles ehitada, aga kui see osa j22b vajaka, siis enamik mehi kas lasevad jalga v v6tavad k6rvalt ja rahuldamata naine pole ka just eriti 2ge kodus. Samas tean paljusid naisi, kellel on suhtumine, ma ju annan k2tte 5 korda n2dalas, mida ta minust veel tahab. Sellise suhtumisega v6id sa 3 korda p2evas ka fackida ja su mees pole ikka kunagi rahul, kui Sa arvad, et 6htul voodis ootamine ja poole une pealt soigumine on kellegi seks v asi. Ma imesta, et mehed otsustavad naiste pidamise asemel k2sit66listeks hakata.

Yhes6naga unustage seks kui kohustus ja olge loovad, panustage kvaliteedile, mitte kvantiteedile. Loovuse all ei pea ma silmas akrobaatikat ja kamasutra k2es sexlife harrastamist, kj ausalt m6ned kasutavad cosmo trikke? Kui Su naine kasutab s66rikut ja su s6ber saunas r22kis, et temagi naine otsustas eile 6htul s66rikut v toidukilet proovida, siis saatke need naised kyll kuradile. Kui ta juba voodis raamatut abiks kasutab, siis ilmselt teeb ta ka k6ike muud elus raamatu abil. Sellist naist tahtsidki? Ma tahtsin j6uda selleni, et kui inimestel on vaimne klapp hea, siis mina ei kujuta ette, et 6ige keemia puhul puudub fyysiline klapp. Sp ma ei m6ista ka inimesi, kes kristlasi hukka m6istavad, 6eldes, et enne abielu peab proovima kas voodis sobitakse. Pigem on sellised asjad siiski sydametunnistuse kysimus.

Pole keemiat, pole head seksi, pole edasiviivat suhet, pole m6tet ... Ehk siis kui Sa oled vallaline, otsi seda mis p6letab igat keharakku, oled suhteinimene, ole julge, ole spontaane, jaga k6ike seda, mida sa pole julgend varem jagada ja Sa n2ed yllatavaid tulemusi. Mehed pole mingid m6tetelugejad, on naisi, kes virisevad, et oo, mu mees on voodis t2iesti m6ttetu, aga ma ei julge midagi 6elda ka, 2kki solvub. Taaskord l2hene loovalt, kui Sa ytled, et "Kaua ma pean seda kuiva nyhkimist taluma!" siis ilmselt pikka pidu pole. Kui Sa ei julge r22kida sellest, mis Sulle meeldib, siis 2ra looda kunagi j6uda ka rahuldustpakkuvate tulemusteni. Ta ei tea kus asub G punkt? N2ita talle!

P2ris paljude paaride puhul tuleb just voodis v2lja, et nad ei sobi ja mitte, et nad fyysiliselt ei sobi, vaid t6rge on juba vaimse klapi puhul. Kui inimesed ei julge r22kida oma hirmudest v soovidest, siis miks yldse koos olla?

Minu pere vanavanemad on aastakymneid abielus olnud ja ka nyyd 70estena, k2ivad nad tantsimas koos. Ma tean ka Eestis yht paari, kes on paarkymmend aastat k2inud iga nv tantsimas. Aeg neile 2le, midagi hingele ja vaimule. 22retult oluline on v6tta aeg suhte jaoks, seda ka siis kui on sada aastat koos oldud, teha midagi, mis m6lemale meeldib.

Ykski toimiv suhe ei tekki iseenesest, see vajab t66d. Ja samas ykski mitteklappiv paar ei hakka klappima, n2e vaeva palju tahad. Otsige S2DET oma elus, garanteerige endale rahulduspakkuv suhe l2bi 6igete valikute. OTSIGE ja te LEIATE ;)

1 kommentaar:

preili Pajumägi ütles ...

väga lahe, kas pildisüüdistust ka on? :P