pühapäev, märts 09, 2008

Hingesugulus

Aastaid tagasi kohtasin inimest, keda siiani meenutan hea sõnaga. Usun, et tema oligi minu kõige TÕELISEM hingesugulne, kes muutis päris palju minu mõttemaailma ja oli tähtsal kohal minu isiksuse kujunemisel. See kõik oli ammu... Lugesin u paar kuud tagasi raamatut " Inglite sõnumid" ja taipasin, et üks ptk rääkis täpselt minu ja selle toreda sõbra läbielatust ja pani mind olnut aega veel rohkem hindama ja mõistma. Jagan Teiega Doreen Virtue kirjapandut eelmainitud teosest.

Sõnas hingesugulane on peidus rohkem tõtt, kui võiks arvata. Hingesugulane on kaaslane Sinu hingerühmast, kelle ülesandeks on Sind siin maapealses elus aidata, ni nagu Sinagi teda aitad. Sa pead meenutama, et tegelikult ei pärine Sa maalt. Sinu hing pärineb kõrgustest, mida Teie nimetate taevaks. Leidub hingesid, kelle vahel tekivad lähedased suhted ja nii moodustavad nad sõpruskondi ning hingerühmi. Rühmad varieeruvad, erinedes suuruse ja ühendatavate huvide poolest.

Hingedest kujunevad sõbrad ning kamraadid, kes üksteisele nõu ja abi annavad. Kui mõni hingerühma liikmetest otsustab maale kehastuda, tulevad tavaliselt mõned teisedki kamraadid vabatahtlikuna kaasa, et teda aidata ja saata. Oma hingesugulase ära tundmine Maa peal on väga põnev hetk. Seesuguste hingede juures leidub lausa ebamaiselt mõjuvat tuttavlikkust.

Kuid seda ei tohi mingil moel segamini ajada sooviga luua romantilist suhet partneriga, kellest saaks Sinu unistuste kaaslane. Oma hingesugulastega oled Sa alatiseks seotud. Kuid see ei tähenda, et automaatselt kogu eluks kokku jääksite. Ta tuleb Sinu ellu, et aidata ja lohutust tuua. Ta tuleb Sind toetama, et aidata läbida maapealseid õppetunde ja tuua rõõmu Su ellu. Pole ime, kui hakkad arvama, et tegu ongi selle Sinu jaoks "ainsa ja õige" inimesega, kellest Sa ikka ja jälle oma romantilistes unistustes unistad.

"Ainus ja õige" selle maailma tähenduses on omamoodi illusioon. See on romantiline ideaal, mida paljud teist taga ajavad. Kuid see "ainus ja õige" ei pruugi ingimata olla Sinu hingesugulane. Hingesugulane on tegelikult ju keegi, kes aitab saavutada eesmärki, mille endale siia kehastudes seadsid. Hingesugulane on kui kodust kaasa saadetud sõber, kelle ülesandeks on aidata meenutada ühendust Loojaga, tema valgust ja igavest armastust.

Kui tunnet tõmmet hingesugulase poole, on see tegelikult tema jumalik alge, mis Sa Jumalat temas.

Iga inimsuhe tuleb Sinu ellu mingil põhjusel, sellel on oma eesmärk. Sa tunned oma südames selle inimese poole erilist tõmmet. Ja selle suhte eesmärk võib saada täidetud kas minutite või aastatega. Kuid üks on kindel: kui suhte eesmärk on täidetud, siis tõmme lahtub. Partnerid võivad arvata, et nende suhe on jahenenud, kuid neid ootavad tegelikult ees uued eesmärgid ja tõenäoliselt ka uued partnerid. Nendevaheline armastus ei lakka iial ja nad on teineteisele tänulikud kõige eest, mida jagasid. Kuid aeg on edasi minnaja pühenduda käesolevale hetkele.

Võid kohtuda mitme hingesugulasegaja ka armastada mitmeid hingesugulasi, armas, olenevalt Sinu hingerühma suurusest. Oma maise elu ajal õpetad Sa neist mitmeid ja ühtlasi ka õpid neilt.

Kui kohtud oma hingesugulasega, ära püüa tema külge klammerduda, vaid võta tänuga vastu kõik pakutav, mis tal anda on. Ammuta neist jõudu, mis aitaks täita Su eluülesannet maa peal. Pole oluline kas jääte kokku.

Kui Sa seda kunagi loed, siis tea, see sissekanne on pühendatud just Sulle, minu tõelisele hingesugulasele... Ma olen Sulle ka nüüd, aastaid hiljem tänulik kõige selle rõõmu ja abi eest, selle eest, et Sa aitasid mul leida minu elu eesmärgid, selle aja eest, mis oli täis rõõmu, naeru, eneseleidmist jne. Aitäh!

Kommentaare ei ole: