reede, august 29, 2008

Vahel ma ei viitsi deepi ajada

Noja, ma sain täna järjekordse hullusega hakkama. Ma siin vahel ikka kärbin oma tukakest, aga täna ajas see pimedus mul hinge täis ja võtsin kohe julmalt juukseid maha. Ilmselt pole isegi ühelgi juuksuril olnud seda au teha ( välja arvatud see jobu, kes mu soengu konkreetselt tuksi keeras ja kelle ma oleks võimalusel vist kohtusse kaevanud ). Eniveis, mul oli valida küüne ja köögikääride vahel. Kuna köögikääride vahel juuksed ei püsinud, siis tuli otsus lihtsalt. Aga jah, tukk oli nii neetud pikk, et ma ei näinud üldse mis toimub, mis kääri vahele jäi see jäi. No ja proovi sa silmi lahti hoida, kui karvad lendavad silma. Oh tsirkust! Seda ma oskan :D Nii ma siis jändasin, ise juba vaimusilmas kujutlemas, kuidas ma pisarsilmis salongi jooksen, 40 naela näpuvahel ja palun oma kunstiteos normaalseks noore naise soenguks muuta. Aga üllatus, üllatus, lõpptulemus polnudki nii hull :P Mul on vist annet :D Igatahes soeng on vinx-vonx ja ma näen valgust jälle :P

Meil siin linnakeses sünnib iga igasugu asju, nt on meid tabanud vägistamiselaine... Nädalake tagasi vägistasid 2 meest 15a rootsi tüdruku, nüüd siis oli kord 19a käes. Ilmselt on kuritöö toimepanijad siiski erinevad. Aga seda enam ei julge enam õhtul välja minna. Ja siis s6itis bikega mingi 85a vana vastu minu bussipeatuse posti surnuks. Vahel ikka tuleb hirm peale küll. Igasugu jubedaid asju juhtub ju pidevalt, iial ei tea mis hullu ette ise juhtuda võid. Siin on neid igasuguseid. Kui ma UK-sse tulin ihuüksi, siis rongijaamades oodates nägi ikka säänseid ja määnseid musti kante. Me Eesti tüdrukud oleme ikka vaprad küll, kes on siin üksi passinud öö läbi rongi ja lennujaamades jne. Eile ole meil kedagi peale oma kaitseinglite. Teisalt on see elu muutnud mind palju iseseisvamaks ja julgemaks. Vahel ma mõtlen küll, et mul on 3 last pardal, kui ma siin neil kohutavatel teedel sõidan ja kui midagi juhtuma peaks, siis mina ju vastutan, aga teisalt, me keegi ei saa ju elu elamata jätta. Vastust tuleb õppida võtma ja usun, et selles osas on lapsehoidja töö vägagi kasulik ja õpetlik. Sa vastutad kaitsetute elude eest. Ma ikka ei lähe korra poodi, ilma, et ma lapsi turvatooli ei pane jne, alles siis kui su vastutusel on võõrad elud, õpid sa selliseid detaile eriti järgima. Ainuüksi maja eest välja sõit on meil selline, et tänu hekile kummalegi pole ei näe ja kui teel olev auto minu auto nina ei märka, siis võib see koledasti lõppeda. Samamoodi ma ei jäta lapsi autosse, sest siin on teed nii kitsad, et pargitakse teepeale, teeperve kui sellist ei eksisteeri ja kui mägi on 75 kraadi, siis kui keegi autole selga sõidab ja see kuskilt alla veereb, siis kahju küll . Siin kui ikka unustad käsipidurit kasutada võid katastroofi põhjustada. Ükspäev oli parkisin mäepeal ja auto oli minu ees ja minu taga ja vahe oli u 20 cm(minu ees oleva autoga) . Käivitasin auto, tagurpidi käik sisse, andsin gaasi ja lasin käsipiduri lahti, krt, peaaegu oleks teisele sisse pannud. Mägi oli nii järsk, et gaasi pidi rohkem andma, aga minu taga oli ka auto, kui ma liiga palju vajutan, olen omakorda tagumisel sees. Jukerda seal siis. Mine metsa, kus ma igatsen Eesti lauget maad. Ühest asjast ma ei saa senini aru, kui siin teedel auto äkitselt üles ütleb v kui bensiin otsa saab, siis keegi ei saa sinust ju mööda. Ummistad terve liikluse. Ja kui kiirabiga kokku juhtud, siis mööda ta sinust ei saa ju, siis kihutad ees nagu loll? Aga muidu on ikka vasakpoolne liiklus väga loogiline ja mõnus, ei taha mõeldagi Eesti paremakäereeglitele, täielik ajude kepp.

Nojah, tarkusehambad otsustasid mul ka just nüüd tulema hakata, kui nendega mingi probleem tekkib, saan tuusiku Eestisse osta. Mis pole enam väga odav lõbu, sest hinnad tõusevad iga kuuga. Pere küll väitis, et pole vahet kas võtta pilet praegu v jõulude ajal, hind on sama, aga minu andmetel muutuvad isegi püsiliinide hinnad iga päevaga. Aga kui muidugi hambaarsti vaja peaks minema, on igal juhul odavam Eestisse tulla, kui maksta siin kulunud arvet oma surmani.

Muideks, oh r66mu. Plaadipoes DeGrawi tellides oli arvutirikke ja nyyd mulle postiga muudkui sajab lemmikmeest koju :D Kyll on tore ikka! :D Saab kingitusi teha...Loodame, et nad muidugi mind topeltkoguste eest kasseerima ei hakka :P Armas ju, et n2dal l2heb m66da ja j2lle saad plaadi juurde, mis sest, et Sul see riiulis juba on :P

Oo, mulle tuli just pakk eesti šokolaadi ja ajakirjadega, nii hea on selliseid pakke saada. Oot mis selle Koidukesega lahti on? Kroonika kirjutab värskest armastusest, ise ameleb Põlva kohalikus klubis kohalikke tsikkidega. Oioi, varajane keskeakriis vist.

Kommentaare ei ole: