pühapäev, mai 27, 2012

Letter to Mr.Right

Jah, kas pole veider, et üks tark naine ütles mulle kord kaarte pannes, et oma tulevast Sa tead, aga ei tunne. Tundus selline veider iseloomustus. Ma tean päris paljusid inimesi, seega võid Sa olla ju kes iganes...

Sa saabusid minu ellu müstilisel moel ja kuigi me vaid teame, kuid ei tunne, siis esimesest õhtust saadik, mil Sind nägin oli mul mingi sisemine sund, et ma tahan Sind veel näha. Ja ilmselt see mõte ikka seni tagus kuskil kukla polaarjoonel kuni see ka juhtus. 

Öeldakse, et kui naine palub kohtumist oma Härra õigega, siis kõigepealt saadetakse tema ellu ports suvalisi tüüpe. Sellel on väga lihtne põhjus - enne kui Sa saad kätte oma väärtusliku saadetise, pead Sa ju selleks ka valmis olema. Kahjuks või õnneks, aga oleme me paljud poolikud ja kogenematud ja erinevad suhted võivad olla lihtsalt võimaluseks avastada iseennast. Minu eksid on olnud kõik nagu majakad, kes on suunanud mind minu nõrkuste, probleemide ja kitsaskohtade juurde. Olen pidanud palju endaga tööd tegema ja mul on hea meel, et oleme senini vaid teadnud... Sest kuidas Sa saaksid mind tunda, kui ma veel isegi pole end leidnud :) Minu jaoks on alati olnud oluline, et inimene kasvab nagu puu, ajab oma juured alla, kasvatab oksad tugevaks ja ehib end siis kauniste lehtedega. Mulle meeldib kui inimesel on väljakujunenud väärtushinnangud ja põhimõtted. 

Just nende samade väärtushinnangute pärast olengi hakanud taipama, et see tunne meie kohtumisõhtul võis olla märguanne ...Mulle meeldib, kuidas Sa oled end nullist üles töötanud, lubamata eneselegi ühtki vaba hetke, mulle meeldib, kuidas Sa oled eluraskustest püstipäi läbi tulnud, mulle meeldib, kuidas Sa suhtud rahasse - Sa ei karda panustada tööd ja vaeva, aga sa ei tee kunagi midagi raha pärast. 

See, kuidas Sa mäletad inimesi, kes Sind toetasid siis, kui Sul polnud söögirahagi või see, kuidas Sa ei kartnud teha lihtsat tööd, et end ära elatada, aga samas tiksusid Sa alati oma unistuste jälgedes. Sa ei kaotanud kunagi usku ja sa ei andnud kunagi alla. 

See, kuidas Sa inimesi inspireerid ja neid märkad ning toetad, kuidas Sinu seltskonnas tunnevad end hästi nii vanad, kui noored ja kuidas Sul jätkub alati mõni hea ja toetab sõna. Sa oled kohati nii ennastsalgav, ennastohverdav, aga kuidas saaks ühele mehele ette heita suurt südant? Mina küll ei suuda. 

Vahel on mulle mõistmatu, et kuidas saab inimene olla ühtlasi nii andekas ja nii tark, nii elukogenud ja nii easy going. Sa ei räägi kunagi palju, ega vatra tühja loba, aga kui Sa ütled, on see kuld. Ma kuulasin üht Sinu sõnavõttu ja mul oli pisar silmis - Sinus on nii palju mind ja Sinus on niipalju seda, mida ma sooviksin enesel olevat. Sa ei armasta, vaid Sa oledki armastus, Sa ei loo, vaid Sa oledki looming, Sa ei targuta, vaid Sa oledki tarkus. 

Sind on võimatu mitte usaldada, Sind on võimatu mitte austada ja ilmselt oleks ka võimatu Sind mitte armastada. 

Vähe on neid, kellest siiralt ja sügavalt lugu pean, kelle väärtushinnangud on nii paigas, kelle sihid on nii selged, kelle süda on nii õige koha peal ja kelle teod ja jutt kattuva. Sa tekitad  tunde, et maailm pole veel hukka läinud. Sa särad ka siis, kui Sa oled  surmväsinud, Sa kirgastud, kui kogemus on ränkraske, Sa usud, kui lootust pole, Sa võitled, kui õiglus peab valitsema ja Sa armastad, kui ka kogu maailmas valitseks kurjus. 


Sa pole ideaalne, aga Sinus on kõik see, mis ühel mehel olema peab... Sa oled kvaliteetne ja Sinus on oskus ning tahe maailma paremaks  muuta ja fck, kuidas ma seda jumaldan ja kuidas see mind köidab.Sa lood südamega, Sa lood kuldsete kätega ja Sa võlud  terava mõistusega.  Ma ei kiirusta, sest ma olen veendunud, et kui see on määratud, siis see tuleb nagunii...Seniks aga kõike kaunist armas võõras lähedane! 

Kommentaare ei ole: