teisipäev, mai 08, 2012

Uue ajastu uued reeglid

Mõtlesin ükspäev  selgeltnägijatele. Oli aeg, kus selliseid inimesi kardeti ja tuleriidal oõletati. Aga mis on tegelikult selgelt nägemine? See on see, et me enam ei analüüsi, vaid me tunnetame teatud asju. Mina nt tunnetasin ära ühe tuttava raseduse... Samas kui teine inimene vb raseduse 3ndal kuul oleks jõudnud ka selle arusaamani kui ta oleks teatud asju analüüsinud. Tunnetamine toimub alati enne, kui loogiline mõtlemine asjadele jälile jõuab. Ja tegelikult on ühiskond suurte muutuste lävel, sest hakatakse taipama, et enamik meist on selgeltnägijad, meil on see tunnetus kõigil olemas, iseasi, kui hästi me seda töörissta valdame või tahame vallata. 

Julgen küll arvata, et uue generatsiooni jaoks on tajumine ja tunnetamine sama loogiline ja tavapärane nagu meile googli kasutamine. Me hakkame jõudma uuele tasandile ja see on väga põnev, sest selleks, et selgelt näha, tuleb ennekõike õppida tundma iseennast. Antud ajahetkel enamik inimesi ei tegele sellega. See on suur kaotus, sest inimkond annab käest võimsaima vahendi,et oma elu täisväärtuslikuks muuta, sest ainult Sina tead vastuseid kõige keerulisematele küsimustele oma elus. Enamik meist googeldab veel ...

Teine oluline tõde, mida inimkond pole veel selgeks saanud, on et: "Sa tõmbad oma elus ligi seda, kes või mis Sa ise oled." - Dyer :) See on tõepoolest tõsi. Ole lahke, ole hooliv ja armastav, ole vaimult rikas, ole terve, ole abivalmis, ole siiras, ole mõistev ja usu, siis hoiavad Sinust eemale ni haigused kui õelus, nii kadedus ku hirm. Sina ise lood oma realsuse. Püüdes iga päevaga saada paremaks inimeseks, lood enda ümber ilusama maailma.

Meie hirmu kasutatakse ära meie nõrgestamiseks, meie õelus  tuleb meile enestele tagasi. Haiged saame me olla vaid oma peas. Kuni Sa ise ei usu, et tervenemine on võimalik, kuni sa ise ei tee selle nimel midagi, seni ka seda ei juhtu. Sama on ka positiivsete asjadega - ega armastus tule sinna, kus on virin ja hädaldamine, nõrkus ja negatiivsus. Armastus tuleb siina, kus seda juba on. Olen varemgi kirjutanud, et ära karda anda kõike, mis Sul on, sest Sulle tasutakse alati heldelt. Kui Sina käitud kellegagi ülekohtuselt, siis temas tekib viha ja hirm ja tema käitumine muutub taunitavaks. Aga see on alati Sinu enda peegeldus ... Mulle on räägitud paarist inimesest, kes pidavat olema koledad pessimistid ja sita iseloomuga. Märkasin minagi seda, aga lähenesin siiski naeratavalt ja hea sõnaga - seda ka siis, kui nad alguses tõrksad olid ja uskuge, maski tagant ilmub alati välja väga päikseline kodanik :) Tee proovi! 


Kommentaare ei ole: