esmaspäev, aprill 04, 2011

Mida naised tahavad?

See iidne küsimus hakkas täna mindki vaevama. Tõsi, olen ju ise naissoost ja peaks enda ja oma suguõdede mõttemaailma laksama päris edukalt, aga kui mõne teise naise käigud v mõtted veel näen ette, siis enda alateadvuse sügavustesse pole ma veel ust leidnud.

Toon tüüpilise näite, mida kõigil naistel ette tuleb. On mees - täitsa arvestatav isane, aga mõistuse hääl ikka koputab uksele, et:"Hallo, maa kutsub, mõttetu tühikargaja, egomaniakk ja naistemees, leave it, leave it!" Ja sa mõtledki, et ah, muidugi, pole muidu ka midagi erilist, ei viitsi aega raisata. Et, kui mees nagu ise ei raba sajaga ja ise ka just patja ei nuta, siis las see case jääb. Diil!

Ja siis näed seda vastikut meest, keda Sa ju silmaotsaski ei kannata. Ja mingil põhjusel haarad esimese läheduses oleva mehe ja kukud mängima. Hr. Arvestatav vaatab pika pilguga, Sina saad hoogu juurde - järelikult läheb ju korda. Valad õli tulle... Üks hetk maandub mees teise naise juures. OHUMÄRK!!! Paanikaosakond! MIs toimub? Kes see naine on? Miks ta temaga on? Mida kuradit nad mõtlevad???

"Oot,oot", sosistab mõistusehääl."Sul oli ju kama sellest arrogantsest mehest, kellega nagunii poleks Teil pikemas perspektiivis midagi peale hakata!"

Alles see oli, kui see ülbik Sinuga ei rääkinud, Sa olid solvunud ja süüdistasid teda kõigis maailma pattudes ja pidasid kõiki mehi sigadeks.

Nüüd kui ta Sind viisakalt tänaval tervitab ja lausa pikemalt mõnel päevakajalisel teemal räägib, tunned Sa, et midagi on mäda:"Miks järsku nii sõbralik ja üldse, äkki ta polegi siga ja maailma kõige hullem sitapea!?" Ega see pole ka hea, kui liialt sõbralik olla, siis vb see vimm ära kaduda ... OHUMÄRK! Eriti hirmus on, kui ta Sulle järsku jälle silma julgeb vaadata ja sinna otsa veel naeratab, sees läheb sõjaks. Mõistusehääl:" Silmad kinni, silmad kinni tüdruk, kõnni kohe minema, kohe!!!" Ja siis mingi hädine tegelane kuskilt mujalt organist:"Awwww... millised võrratud kurrud, nii armas!"

Mida kuradit me naised tahame? Ise nagu ei taha, aga teisega ka ei kannata vaadata. Üks osa nagu tahaks, aga teine pool välistab sootuks. Sõbralikkus tekitab paranoiat ja hirmu tunnete tekkimise ees, ülbus ja ignoreerimine ajab vihale ja tundub solvanguna.

Kurat, kas te saate aru, et pole midagi hullemat, kui olla NAINE!

1 kommentaar:

Kert K ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.