kolmapäev, august 18, 2010

Tähtkujudest :)

Kuna praegu on see teema jälle moes, siis tegin oma kogemuste põhjal mõned tähelepanekud:)

Ambur: Tühja/tähja norija - never!
Kaljukits: Füüsiline tõmme, vahel ka intellektuaalne, aga liiga kinnised - jääb ära!
Veevalaja: Need räägivad ainult seksist...hmm.
Kalad: Lilli saab kuhjaga, aga üldiselt on nad sõltlased- alkohol v drugid v kõige hullem Sinu sõltlased - vangi elu- ei iial!
Jäär: üks tuli mulle kunagi kätega kallale- ei jäänud hea mulje.
Sõnn: Üks austaja oli mul sõnn, kord viha hoos midagi kobisesin ja ei võtnud paar päeva ta terrori kõnesid vastu, seejärel tabas mind surmahirm...Nende meestega pole nalja, kui tülli lähed on targem ise endale kuul pähe lasta.
Kaksikud: Pidevalt veiderdavad ja püüavad oma nalja taha peita tõsiseid tundeid, aga kui juba tunded mängus on, siis kaksiku südamesse jääb see naine pikaks ajaks:)
Vähk: Müstika! Neist ma ei saa aru, vanemad vähid on toredad, nooremad teevad mingeid veidraid käike ja hoiavad voodis nii kõvasti ümbert kinni, et võid lämbumissurma surra.
Lõvi: Tantsida saab kõvasti ja toredad on nad küll, aga ma ei kujuta seda päris hästi ette.
Neitsi: Pole ühegagi väga kokku puutunud, pidid puhtusefriigid olema.
Kaalud: Kui seksist juba juttu tuleb, siis on selge, et tegemist on konservatiividega. Nende meestega suheldes peavad olema raudsed närvid, sest tegemist on tõeliste naistemeestega ja väike vale pole nende jaoks patt. Iseloom on kerhelt öeldes sitt! Aga kui võidad nende usaladuse, siis tulevad nad Sinuga läbi tulest ja veest!
Skorpion: No ilmselt see tähtkuju on midagi vaimule,kehale ja mõistusele... Aga kui ära armuvad, siis paiskavad selle niimoodi näkku, et võid infarkti saada, aga see on ju tglt armas :)) Üldiselt kõige tõsisemalt võetavamad mehed ;)Skorpioni kõrval nälga ei sure!

1 kommentaar:

helkur ütles ...

Oi kurja! Ma ka neitsi. :P