reede, oktoober 30, 2009

Eesti mehe head ja vead

Mu tuttav rääkis mõni aeg tagasi, kuidas ta tahtis mehele korraldada sushipikniku kamina ääres. Plaan kukkus muidugi läbi, sest mees nagu Eesti mees ikka kukkus sõpradega õlut libistama ja naine ununes sootuks. Saavad väiksed kalapoisid rahus edasi ujuda Rimi kirkas akvaariumis.

Ja kui Sa tahad mehele korraldada romantilist massaaži õhtut, siis algab sada häda alates sellest, et mis asjad need siin haisevad – need on aroomiküünlad kallis! Või siis häirib teda Sinu hoolega valitud muusika, mis ei lase tal magada. Magada? Aga kuhu jääb tasu? Eesti mees ei taha enam seksi ka!? Kusjuures seda probleemi kuulen ma viimasel ajal aina tihedamini (amatöörpsühholoog nagu ma olen). Päris kõle hakkab, mõtle, võtad koju mehe ja siis see vana tolgus peesitab telku ees ja vahib jalkat ja sina vaene naine ukerda oma lilla dildoga omaette teises toas. Mõni on muidugi nii julgegi, et ronib oma mänguasja kastiga mehe ette, et ehk õnnestub midagi tõusma panna, aga siis saad veel sõimata kah, et mida Sa moor endast mõtled, ma ei näe ju!

Ok, seksist võid unistada ja nüüd siis jõuame romantikani, nagu ma eelpool mainisin ei jaga mehed sellest midagi, heal juhul kingivad nad Sulle piraka kuldketi ja ütlevad:” Kallis, ma ju armastan Sind niiiii väga!” Mis ajast armastuse mõõtühikuks raha on?

Eesti mehe kahjuks räägivad ka faktid, et kui vene mees tuleb, lükkab Su vastu seina ja suudleb kirglikult, hoolimata sellest, et kogu uulitsa lapsed seda pealt vaatavad ja naeravad Sind kui sa pärast oma sassiaetud soenguga vene mehe käte vahelt vabaned, siis eesti mees ütleb Sulle virisedes:” Kallis, kas me peame niimoodi avalikult siin miilustama, piinlik on!”

Aga Eesti mehel on ka plusse, nt kui neil on vaja pugeda, siis nad toovad Sulle ikka kimbukese lilli või kommikarbi, et Sa ikka piisavalt paks oleksid ja ükski teine mees Sind ka ei tahaks, kui sa juba kuival olemisest seinu mööda ronid. Isiklikust kogemusest võin öelda, et „erilise romantilisusega” paistavad selle kõrval veel silma UK mehed, kus ka küpsemas eas härrasmees otsustas mulle sünnipäevaks lillekimbu asemel saata hoopis kasti minu lemmiksiidrit!


Veider on ikka see, et veel 3-4 aastat tagasi kurtsid mu meessõbrad, et naised ei viitsi voodieluga tegeleda ja kui nad seda teevad, siis kah on lemmikpoos „Surnud kiisu”. Nüüd aga käivad minu jutul hoopis naised, kes nurruvad ja kräunuvad, aga meestel ei valuta isegi pea – nad on lihtsalt väsinud!

13 kommentaari:

Morten ütles ...

ja mida naised vinguvad ise on omale valind siuksed tolgused...

Kadri Luik ütles ...

Jään siis Sinu enesetutvustust meilile ootama ja et ma pettuma ei peaks!

Morten ütles ...

milles pettuda ?

Kadri Luik ütles ...

No kui me vaime tolguseid, siis näita milline see tõeline mees on;) Et kuidas siis Sina naisi üllatad jne?

Morten ütles ...

minuarust, kui on õige asi siis ei tekigi selliseid probleeme.

Mägilanna ütles ...

hm, kas sellest peaks siis nii aru saama, et kõik need nö tolgused peaksid siis naisteta jääma? Ärgem unustagem tõsiasja, et Eestis on mehi tunduvalt rohkem kui naisi, ehk iga mees peaks ikka püüdma mehe eest ka väljas olla ;)

Morten ütles ...

nii kuidas turg tnõuab on ka pakkumisi:)

äkki naised ise lasevad lati alla:D

Kadri Luik ütles ...

Mina pole latti alla lasknud sp ma ilmselt vallaline olengi - halvimal juhul selleks ka jään.Ilmselt ei aitya kaasa ka Eesti mehe kallal vingumine :D

Morten ütles ...

ah mis sa ikka vingud tema kallal:D

Morten ütles ...

http://kirikiri.wordpress.com/2009/11/08/saab-ka-ilma-meesteta-hakkama/

Unknown ütles ...

Aga mõelge... milline on eesti keskmine mees, oma töö ja kohustustega.
Tööd tuleb teha kaugelt rohkem kui normtunnid ette näevad, et teenindada pangalaenu või autoliisingut.
Peale 10-12 h tööpäeva järel, kaasaarvatud nädalavahetus, tõesti ei jõua muud õhtuti teha kui sohval puhata.
Inglise mees..... ta saab märksa väiksema tööhõive juures kohustused täita, so ..... jääb aega ja energiat üle romantikaks.
Ja eks põhjuseid on muidki mida võiks näiteks tuua.
Miks just eesti mees on selline aga mitte nagu inglise mees.

Morten ütles ...

kui sa 7 tunnise tööpäevaga ei suuda endale vajalikku raha kokku ajada siis ei suuda seda sa ka 10 tunnise tööpäevaga.

Kadri Luik ütles ...

Peale 12 h tööpäeva peaks ju vastupidi mees olema õnnelik, kui naine massaazi teeb ja mässab v siis on see nii raske ülesanne? Ja naised nagu peavad küll jõudma tööl käia, kodu eest hoolitseda, lapsi kasvatada ja öösel ka veel omal kohal olla ?