pühapäev, mai 17, 2009

AIDSI ajastu

Teate minu jaoks jääb ikka mõistatuseks see Eesti ühiskonnas toimuv. Krt, me oleme Euroopas HIV levikult esikohal, aga kõik panevad kõiki.

Kevad on eriti hull aeg, mehed on nii kiimas, et see paistab hõõguva „olen näljas” aupaistena nende peakohal. Ma küsin mis toimub?

Kas tõesti tuleb „EI” näkku maalida ja seljale tätoveerida pikk nimekiri veel tingimustest…

Ma ei facki Sinuga, kui…

a) Sa oled mu sõbranna mees
b) Sa oled olnud 10a mu sõber
c) Kui ma Sind ei tunne
d) Kui Sa tahad lihtsalt kellegi peal harjutada
e) Kui Sa tahad lihtsalt end suvalise peal rahuldada

Tore, kui kõik tahavad sexi, druge ja rocknrolli eksole, aga me ei ela enam lillelistel 70ndatel, kus seksrevolutsioon möllas, me elame aidsiajastul. Ja mitte süstivate narkomaanide aidsi ajastul, vaid ajal, kus ka täiesti korralikuna näiv mees või naine võib kanda enesega kaasas karmi saladust.

Ma lähen täiesti närvi meeste peale, kel on kodus ilusad, targad naised. Ok, vb see naine on vähe kitsi, no ok, võtad armukese, saan sellest veel mingi tasemeni aru, aga mida hekki sul on vaja igale teisele naisolevusele ettepanek teha?

Noored plikad tulevad linna peale hängima: „ Õo, kuulete vä, sa ei tea kust ma praegu tulen, ma tulen … juurest!” Tegemist on näitega elust enesest, Põlva linnast, ma ei hakka nimesid nimetama, kes oli see pisut tuntum persoon, kelle linade vahelt ilmselt siis saabuti.

Ma ei ole ka mingi selline, kes ütleb, et jah abielluge 16 aastaselt ja seksige siis nii, et seinad värisevad ja naabri Maie kepiga põrandat peksab, aga ma imestan seda „Kõik panevad kõiki” suhtumise järjepidevat tõusu.

Ja ma imestan sedagi, kuidas püsisuhte väärtus hakkab aina langema, milleks seda suhet siis üldse vaja on? Milleks elada kellegagi koos ja siis talle sellega haiget teha, et austusest pole raasugi. Jäta see naine siis maha ja vehi oma anakondaga palju tahad.

Meeste puhul mind paneb imestama see suhtumine. Tean isiklikult üht meeskodanikku, kes ütles, et ta vajab vaheldust, et kui ta võõrsil ära käib ja võõrast liha mekib, siis on jubedalt hea koju tagasi oma moori juurde pöörduda. Nojah, sul kuradima jobul vb ju hea olla, aga sel naisel, kes sinu edasi kantud herpest või süüfilist peab ravima, küll väga tore pole. Hea kui on veel süüfilis, halvimal juhul elad hiv-iga, sest su armas ja tore mees, kellele sa oma JAH sõna andsid vajas veidi vaheldust.

Ütleme nii, et viimasel ajal ma olen hakanud järgmima mis pick up linedega siis voodisse ka üritatakse sebida, viimase aja hit oli muidugi see, kui üks kodanik X teatas, et äkki peale seksi tärkab meie vahel armastus, et prooviks. Ja muidugi, ma fackiks kõigi ettejuhtuvate meestega, äkki tekib armastus… Get lost nigga!

Mul on kodus igav, naine tööl, ma olen pikalt kuival olnud ( ilmselt 12h) , tuled ehk külla. No mida, get a life, värdjas!


No kurikuulsaim on muidugi: „ Mis põed, Sul on on hea ja mul on hea.” Nojah, laula oma regivärssi kellelegi teisele… Mida see emotsioonitu nühime „3 korda ettepoole, 3 korda tahapoole” annab?

Vastik vaadata kuidas mehed nii madalalae langevad, et tulevad nuruma sinu käest seda öökest. Kellele sellist haledat venda vaja on? Normaalne mees saab nagunii ja päris normaalne mees ei kepi aidsi ajastul ringi, vaid kasutab oma riista kõrval ka ajusid.


Ma olen viibinud meeste seltskonnas, erinevatel põhjustel väga erinevates ja mind huvitab, kui need naised teaksid, mida neist räägitakse, kas nad siis ka nii uljalt jookseksid otse ööklubist „Võrratu virvendusega” iga suvalise jorsi linade vahele…eiei, sry, linade vahele saab vist harva, tavaliselt viiakse sellised toredad tüdrukud kännu najale ja siis järgmine päev saadakse õlle klaasi taga kokku ja räägitakse sellest pikemalt. „Tra, tead seda Kase Tiinat vä? Võttis eile peale lifet mul mammaste tankla juures suhu, täis lits ikka, aga hea oli.” Palju õnne Teile kallid naised! Sellise maine juures tahab iga mees teiega abielluda !

Ammu pole enam litsmehed moes, vanasti veel vaadati, et OOO, tal on palju naisi olnud, kindlasti voodis vastupandamatu ja hea, nüüd tahaks krt meest, kes valida ka oskab. Mehed tahavad ka ju naisi, kes oskavad stiilseid rõivaid valida ja ei kipu iga kohaliku parmuga suksutama, miks me naised ei peaks tahtma meest, kes oskab naist valida, mitte ei pane kõike mis liigub. Naisena tekib parem tunne, kui Sa tead, et see v teine mees laseb vaid häid ja kvaliteetseid naisi ligi, mitte ei tõmba iga harakaga ringi.

Mulle meenub üks olukord mu enese elust, kus minu tolleaegne kutt, suutis ka vasakule panna ja mina muidugi tuntud bravuutitar helistasin sellele totsile ja küsisin temalt, et:" kas Sa ikka kummi kasutasid v?" "Ei,"kostis õrnuke hääl ja lisas, et minu mees oli olnud nii täis, et tõenäoliselt ei mäletagi vahejuhtumit.ÕUKEY, nekrofiil oled v, samahästi võid ju surnukuuri olevuste peal karata, mis sul vaja minu magava kassi otsas hüpata on? Dsiisas!

Mis ma oskan öelda, silmagi pilgutamata pannakse tänapäeval vasakule, kas sellises ühiskonnas saab veel uskuda armastusse ja püsisuhtesse, see on juba igaühe enda otsustada, aga olgem ausad ühe käe näppudel vb need mehed üles lugeda, kes tõesti sõna TRUUDUS tähendust teavad. Õnneks v kahjuks leidub veel naiivseid naisi, kes lasevad enesega nii teha...äkki see võõras parfüüm ikka ei haknud toidupoes võõra naisega lihaletis kõrvuti kanakintsu valides külge.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Võibolla liigud valedes seltskondades, et sellised su ümber tiirlevad, kuid jah peab tõdema et inimesed on nagu hulluks läinud, ja noortele suunitletud mõttemustrite kohta ei oska ma midagi rohkem öelda et kas nad ise ka aru saavad mida nad teevad endale ja teistele, saan aru et soovitakse olla cool ja ei kuulda enam hinge soove vaid täidetakse ilusoorseid vajadusi nagu robot süsteemis, kui tuli üks küsima mult kas tahan grupikas osaleda siis ma ei osanud kohe öelda kas ta teeb nalja w ? tuli välja et ta ei teegi nalja soovitasin tal tegeleda oma hingega ja leida tõelised väärtused siit maailmast, olen tähele pannud, et paljud arvavad et armastuse üks suurim osa on seks, ja mida suuremaks seda osa oma kaalukausis kallutavad, seda vähemaks jääb teisi osasid, kuna ülejäänud sootuks kaovad ning kõige muuga armastus, ja tekib ilusoorne nähtus kus seks võtab võimust, ja siis pole vahet on se su naine või keegi värskem liha, pole ime et armastuse energia inimesi maha jätab tal läheb süda sellest ju pahaks, mina isiklikult enam alkoholi ei joo, kuna paljudest põhjustest ongi just see, et alkoholi joobes inimene ei vastuta tihtipeale oma tegude eest, eriti kui tekib mälukas, siis on inimest üli kerge meelitada nurga taha, ja minuarust on se täielikult vale, sama ka hüptnotiseerimisega, se on täielikult inimese vaba tahte rikkumine.. tulen siis alguse juurde tagasi, minu sõbrad on aeg ajalt hakkand muutuma, ütleks et paremaks, nad hindavad elu ja austavad üksteist, muidugi igal ühel omad head ja vead, kuid joodikutest olen ma eraldand, kuid ega mehed ainult sellised kiimalised ei ole ka naised on tihtipeale sellised kes igat juhust ära kasutavad, kui se mees kes lunib vahekorda ei oleks edukaid kordi olnud hulgi siis ta teaks juba et ta ei saa, kuid kuna paljud tihtipeale annavad nii kergelt kätte siis, mida siin imestada, AIDSI levikus on ka paljud teised tegurid käigus, ja kui su mees paneb kõrvale siis ei näe ma tas erilisi väärtusi, ka mu sõber on selline kes vaatab teisi naisi kuigi armastav naine ja laps kodus, niiet mõnesmõttes tuttav lugu....