teisipäev, november 03, 2009

Vandus

>"Ja oledki vanatüdruk - hirmus küll. Sa pead ikka mehele minema" - kõlas minu vanaema sünnipäeva tervitus. Aega on, aega on, ma ei arva, et 18 aastaselt lapse saamine ja abieluranda tormamine keskkooli aegse silmarõõmuga oleks olnud miskit, mis mind jube õnnelikuks oleks teinud.

Tänaseid sünnipäeva õnnitlusi analüüsides jäi silma, et kõigi lõpus oli: Mari & Mairo v Tiina ja Silver jne. Ma olen 20 + klubis, siin on vist juba imelik olla vallaline. Aga mind rõõmustas tõsiasi, et need kel seda lõpus polnud, olid just skorpionnaised - need on need naised, kes ikka ei lepi esimese jorsiga, kes 9nda klassi lõpuläbul aurudega Sinu kõrvale magama juhtub, tuues vabanduseks, et ta ei saanud üldse aru, kes siin magab. Minu meelest oleks ka natuke nadi tutvusportaalides nüüd meeleheitlikult meest otsida, u sellepärast, et 20 on täis kukkunud.

Igatahes alagas 23s eluaasta mulle päris kummaliselt. Eile kukkusin ma enda põlve sodiks, täna hüppasin ma täiesti valesse bussi, mis viis mind natuke teises suunas kui kodu on ja no päeva tipp oli see, et telefoniga lobisedes ja apteegist midagi otsides ostsin endale hoopis naiste sünnistujärgseid haavu parandava geeli :S Kodus hakkasin oma ostukotti vaatama ja mõtlesin, et jumala eest,imelik oleks ka apteeki minna ja öelda, et."Vabandust, ma siiski pole sünnitanud ja ei vaevle ka günekoloogilise lõikusele järgnevate valude käes, kas ma tohin selle tagasi tuua?"


Igatahes ma küsin teilt: Kui see pole vanadus, mis see siis on?

6 kommentaari:

Mägilanna ütles ...

22- viimane taks, ei saa ma mitte väikeses naiselikus õeluses mainimata jätta ;)

Kadri Luik ütles ...

26 - võimalus uus ;)

eva ütles ...

mina olen 22 aastane kaksik ja vallaline nagu sa tead... niiet asi vaevalt tähtkujus on... latt on lihtsalt kõrgel. aga alla ka ei lase!!! :)

Kadri Luik ütles ...

Õige! ;)

Mäu ütles ...

Ma ei leia, et esimene kallim alati kõige halvem valik on. Iga uus seabki lati kõrgele. LAtt peabki olema, kuid mõistlik.
Aga geeli ma arvan,et võid ikka tagasi viia. Ehk ikka mõistetakse:D

Kadri Luik ütles ...

Ei ole hullu, peal oli kirjas, et vb ka libestina kasutada :D Ma loodan, et see seni vanaks pole läinud kui ma siin oma tsölibaaditamised lõpetada otsustan :D Latt on lausa nii kõrge, et peab nagu kala kuival elama - väikelinna elu, kõik on kõigiga olnud, ei viitsi ju second hand armukest võtta, halb aura - päris süütud on ka kehv variant ja no võõrsile pole aega lantima minna :D